Aanmelden op het OC

Ben jij onze nieuwe leerling?

Aanmelden brugklas 1

Wat leuk dat jij (misschien) kiest voor het Oosterlicht! We gaan er dan alles aan doen om er een geweldige schooltijd van te maken. Want bij ons hoor je erbij. Maar voor het zover is, moet je je eerst aanmelden.

Hoe meld ik me aan op het Oosterlicht?
Dat regel je via de meester of juffrouw op jouw basisschool. Zij zorgen voor de aanmelding (digitaal) bij ons op school. Uiterlijk in maart 2022 [datum volgt] moet de digitale aanmelding via jouw basisschool bij ons binnen zijn. Als de aanmelding is ontvangen, krijg je van het Oosterlicht bericht met meer informatie over de afhandeling van jouw aanmelding.

Wat gebeurt er wanneer?
Samen met de andere middelbare scholen in de regio (Utrecht-Zuid) hebben we afspraken gemaakt over aanmelding en plaatsing. Bijvoorbeeld over wanneer en hoe je je moet aanmelden en wanneer je bericht kunt verwachten. De folder 'Procedure overgang primair onderwijs - voortgezet onderwijs schooljaar 2022-2023 is in december verkrijgbaar op de basisschool.

Vragen?
Neem dan even contact op met mw. A. Bos of mw. M. van de Hoef (afdeling Backoffice), via telefoonnummer 030 – 600 48 00 of via backoffice@oosterlicht.nl

Ook als u vragen heeft over loting, dan kunt u hiervoor terecht bij bovengenoemde medewerkers. 

Overgang van de basisschool naar het voortgezet onderwijs

In de POVO-procedure, procedure overgang primair onderwijs - voortgezet onderwijs, staat precies vermeld wat de schoolbesturen in onze regio hebben afgesproken over het aannemen en plaatsen van leerlingen in de brugklas. U ontvangt deze procedure in de vorm van een boekje op de bassischool van uw kind. 

Aanmelden voor klas 2 en hoger

Wil je je aanmelden voor klas 2 of hoger op het Oosterlicht? Dan kun je het aanmeldformulier dat hieronder staat downloaden en invullen. 

Heb je nog vragen, neem dan contact op met mw. A. Bos of mw. M. van de Hoef (afd. Backoffice), via telefoonnummer 030 – 600 48 00 of via backoffice@oosterlicht.nl

Aanmeldingsformulier leerjaar 2 en hoger