Nieuws

Delen we graag met jou

Alternatief brugklaskamp

Terug naar overzicht

Door Corona kon het kamp voor de brugklassen havo/vwo en academie dit jaar niet doorgaan. Gelukkig hebben we, met dank aan een aantal heel enthousiaste leraren, toch verder kunnen werken aan de groepsvorming! 

Op donderdag 17 en vrijdag 18 september hebben de klassen Oud-Nieuwegeinsche spelletjes gespeeld, waarbij ze hebben geleerd over de roemruchte geschiedenis van Nieuwegein. Verder hebben ze gewandeld, doorgezet en samengewerkt om de gps-tocht tot een goed einde te brengen. De route was niet voor alle groepen even lang (of kort), maar alle groepen zijn weer goed bij het startpunt teruggekomen. 

Op donderdag zijn de klassen gaan zwemmen en hebben in de gymzalen lasergame en boogschieten gedaan. Daarnaast hebben ze op beide dagen gewerkt aan een project. Er is onder andere een brugklaskamp-soap gemaakt, een circusvoorstelling gemaakt en een escaperoom voor de andere klassen. 

Het zijn twee dagen geweest vol plezier, lol maken, doorzetten, elkaar beter leren kennen en werken aan een positieve, gezellige klas. Deze dagen waren niet mogelijk geweest zonder onze mentoren, co-mentoren en extra co-mentoren!

 

Info: mw. C. (Cindy) Hes, coördinator leerlingzaken klas 1 hv/academie en leraar biologie

bkk-16.jpg
Terug naar overzicht