Nieuws

Delen we graag met jou

Eliza en Lot (H3) winnen OCN Talentenshow

Terug naar overzicht

Dinsdagavond 10 maart was onze jaarlijkse talentenjacht De Beer is Los! 

Ons mooie Oosterlicht Theater was lekker gevuld met familie, vrienden, klasgenoten en personeel. 

We zagen zang- en dansacts, diabolo en variété uit alle leerjaren en afdelingen. Wat een talent kwam er langs! Telkens weer werden we verrast door de deelnemers. De organisatie van de avond en de techniek was in handen van leerlingen en niet te vergeten de enthousiaste presentatie door Tom en Fabian!

De beoordeling van de acts lag in handen van een professionele jury bestaande uit Lady Shaynah (deelnemer The Voice of Holland 2020) en Sherefa Yorks (finalist DanceSing) en onze rector dhr. Wouter Abrahamse. Lady Shaynah zong nog een eigen nummer voor ons! 

De jury was het er unaniem over eens dat Eliza Zillig en Lot Carlier de Talentenshow 2020 wonnen met het nummer Flight van Sutton Foster. De zaal & jury zat vol ontroering te luisteren naar dit prachtige duet. De tempowisselingen en samenzang; gewoonweg verbluffend! Deze meiden gaan het nog ver schoppen! Eliza en Lot hebben een professionele opname gewonnen onder begeleiding van een producer in theater De Kom.

De jury haalde ook Lot (toevallig hadden we twee 'Lots' op het podium) naar voren. Zij zong het zelfgeschreven liedje 'Het meisje dat ik ken' en begeleidde zichzelf met een ukelele. Zo mooi!! De rector benoemde haar tot 'Dichter van het Oosterlicht 2020'. 

Dank aan mw. S (Sacha) Janatti, leraar drama & CKV en mw. J. (Juliette) Janssens, leraar muziek. Geweldig wat jullie met leerlingen bereiken! Ook Puk, Yassin en Kirsten, bedankt voor jullie energieke optreden en Mara en Beau voor jullie dans vol passie. Over talentvolle (oud)leerlingen gesproken!

Info: mw. B. (Brigitte) Steenbeek, communicatie & pr

zangeres-3.jpg
Terug naar overzicht