Nieuws

Delen we graag met jou

Lintje voor mw. J. Lemcke (vmbo-tl)

Terug naar overzicht

Mw. J.(Jolanda) Lemcke en haar man verrast met lintje

Net als elk jaar vlak voor Koningsdag was het vr 24 april 'Lintjesdag'. Uit naam van de koning kregen 3060 mensen in Nederland een onderscheiding van de burgemeester.

Het Oosterlicht is ontzettend trots dat onze vmbo-tl-afdelingsleider bovenbouw mw. Jolanda Lemcke samen met haar man Hans is benoemd tot Lid of Ridder in de Orde van Oranje! 

Net als haar man is mw. Lemcke al jaren zeer actief als vrijwilliger in en om haar woonplaats Schoonrewoerd. Zij is vrijwilliger bij Vluchtelingenwerk, actief in de kerkelijke gemeenschap, verricht redactiewerkzaamheden voor de dorpskrant, was bestuurslid van de Natuur- en Vogelwacht Vijfheerenlanden en zorgt voor saamhorigheid door het samenbrengen van mensen in een zangkoor.

Ook dhr. H. (Hans) Lemcke, jarenlang als leraar verbonden geweest aan het Oosterlicht werd dus een lintje 'opgespeld'. Dhr. Lemcke doet naast al het vrijwilligerswerk in zijn woonplaats nog steeds veel voor onze school. Kijk maar eens naar de prachtige foto's die in ons gebouw hangen! Ook is hij surveillant en helpt onze conciërges bij grote klussen.

Het Oosterlicht feliciteert beide collega's van harte! 

lid-of-ridder-in-de-orde-van-oranja-jolanda-en-hans-lemcke-2020.jpg
Terug naar overzicht