Nieuws

Delen we graag met jou

Eindstand opbrengst actiedag 15-02

Terug naar overzicht

Vandaag, 23 februari 2023, is bekend geworden dat de eindstand van onze actie is uitgekomen op € 2848,00!! Onze school maakt dit geld over aan Giro555. Nogmaals dank aan alle gulle gevers!

 

Op woensdag 15 februari zamelde het Oosterlicht Nieuwegein geld in voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië. Wij zijn er ontzettend trots op dat er nu al meer dan 2.000 euro is ingezameld. En dat bedrag wordt vandaag en maandag nog hoger! Het ingezamelde geld wordt door onze school overgemaakt op giro555.

Maandag het 8ste uur is er nog een bingo in de aula voor alle TH-leerlingen van klas 2. Er zijn bingokaarten voor 50 cent te koop bij de mediatheek, de receptie en op 20 februari bij de ingang van de aula. De leerlingen kunnen leuke prijzen winnen die door relaties van onze school ter beschikking zijn gesteld. Ook leerlingen die geen bingokaart kopen, zullen in de aula aanwezig zijn bij het bingo-spel. Zij zijn hopelijk enthousiaste toeschouwers.

Spontaan ontstaan er ook acties in sommige (mentor)klassen. Ook acties van leerlingen na de OC-actiedag juichen wij toe. Daar is ruimte voor, zolang het maar in samenwerking met de docent(en) gaat.

Wij willen ouders/verzorgers vragen om hun kind maandag wat kleingeld mee naar school te geven. Natuurlijk alleen als u het kunt missen. Ook leerlingen vragen wij wat zakgeld mee te nemen. Liefst contant. Alle kleine beetjes helpen.

Het Oosterlicht Nieuwegein heeft nog meer mooie ideeën hoe wij slachtoffers van de aardbeving zouden kunnen helpen. Die ideeën werken wij de komende tijd uit. Wij houden jullie hiervan uiteraard op de hoogte.

Met vriendelijke groet,
Actiecomité Goede Doelen

Gerco van ’t Spijker, Marcel Leupen, Marieke van de Hoef, Wilma Bloem, Ineke Scherpenzeel en Brigitte Steenbeek-Kok

Info: backoffice@oosterlicht.nl

 

bingo-1.jpg
Terug naar overzicht