Nieuws

Delen we graag met jou

Thema- ouderavond ‘Ontwikkel je motivatie’

Terug naar overzicht

De thema- ouderavond ‘Ontwikkel je motivatie’ die op 8 november werd georganiseerd, is drukbezocht en zeer geslaagd te noemen!

Gastspreker Martijn van der Spoel inspireerde een theatervol aanwezige ouders/verzorgers enthousiast over het puberbrein en hoe kinderen geholpen kunnen worden bij het leren.

Eén van de binnengekomen reacties:

"Wat was het gister geweldig om te zien hoe vol het theater zat! Jullie hebben klaarblijkelijk een onderwerp gekozen wat veel ouders interesseert; complimenten hiervoor. Ik heb gister genoten van een enerverende lezing vol humor, laagdrempelige informatievoorziening, een persoonlijke noot en practice what you preach. Heel verfrissend. En ik heb zeker dingen gehoord waardoor ik mij weer bewust word van wat ik kan doen voor mijn dochters om ze verder te ondersteunen in hun ontwikkeling. Dank jullie wel voor het organiseren van de avond. Ik hoop dat jullie met een tevreden gevoel terug kunnen kijken op een geslaagde avond. Ook heel fijn was het blad wat achteraf beschikbaar was om mee te nemen."

Info: directiesecretariaat 09-11-2022

 

 

img-20221108-193911591.jpg
Terug naar overzicht