Open Huis

Kom (ONLINE) kijken, meedoen en stel je vragen!

Niet geplaatst op school van 1e keuze? Maak op 6 april ONLINE kennis met het Oosterlicht!

Groep-8-er, heb je bericht gehad dat je niet geplaatst kunt worden op de middelbare school van je 1e keuze? We snappen dat je erg teleurgesteld bent. Toch willen wij je graag laten zien dat een keuze voor het Oosterlicht College óók een hele goede keuze is! Het liefst doen we dat gewoon op onze school, maar door alle coronamaatregelen is dat natuurlijk niet mogelijk. 

Maak op ma 6 april om 14.00 uur ONLINE kennis met het Oosterlicht Nieuwegein! We geven je live via ZOOM informatie over het onderwijs op onze school en beantwoorden al je vragen. Jij vanuit huis, wij vanaf school. Het enige dat je nodig hebt is een laptop of computer met een internetverbinding en een e-mailadres!

Geïnteresseerd? Leuk! Geef dan uiterlijk op ma 6 april vóór 12.00 uur je naam en e-mailadres door via dit formulier:Formulier deelnemen op 6 april

Nadat je het formulier hebt ingevuld, ontvang je op 6 april via jouw e-mailadres de uitnodiging met een linkje naar de ZOOM-meeting om 14.00 uur. Je hoeft hiervoor de ZOOM-app niet te downloaden. Je klikt gewoon om 14.00 uur op het linkje en de rest gaat vanzelf! 

Luister naar de informatie die onze leerlingen uit klas 1 en 2, de leerlingcoördinatoren, leraren en afdelingsleiders geven en stel al je vragen. Ook je ouders nodigen wij uit met je mee te doen! Een soort van Facetimen, hoe leuk is dat! Het duurt ongeveer een half uurtje. 

Heb je na afloop nog vragen, dan kun je bellen of mailen met mw. Joan Kooyman: 030 - 600 48 72, j.kooyman@oosterlicht.nl. Lukt het niet om haar meteen aan de lijn te krijgen, stuur dan een mailtje. Je wordt snel teruggebeld.

Heb je vooraf vragen, mail ze even naar bovenstaand e-mailadres. We zien elkaar via het beeldscherm!!

Groet,
Afdelingsleiders & coördinatoren leerlingenzaken klas 1 

Benieuwd naar het Oosterlicht Nieuwegein? Bekijk dit korte filmpje & beleef het OCN!

Filmpje gebouwimpressie OCN

 

pws-1.jpg

Open Huis

Is het liefde op het eerste gezicht tussen jou en het Oosterlicht? Dat merk je gauw genoeg als je naar ons Open Huis komt. Ontmoet leraren en leerlingen, proef de sfeer, ontdek onze 'schooltjes in de school', maak kennis met de Beer, ga zelf aan de slag en ontdek nog veel meer. 

Onze Open Huis Dagen zijn geweest op:

  • Do 16 januari 2020 voor tl/havo & vmbo
  • Vr 17 januari 2020 voor tl/havo & havo/vwo & Oosterlicht Academie

Van 18.00 - 21.00 uur.

Parkeren:
Wij hebben een grote fietsen- en scooterstalling op het schoolplein. Komen jullie met de auto, volg dan de aanwijzingen van de parkeerwachten. Bij verschillende bedrijven in de buurt van onze school kunt u parkeren. Houd u rekening met een korte wandeling vanaf die parkeerplaatsen naar de hoofdingang van ons schoolgebouw.

Adres van onze locatie: Dieselbaan 10, 3439 MV Nieuwegein. De Dieselbaan is een zijstraat van de Marconibaan. 

Informatie & leuke weetjes voor groep 8

klik hier

imgp6356.jpg